Županijska smotra učeničkog stvaralaštva LIDRANO

28.02.2009 00:00
Branka Kalčić, SŠ Mate Balote Poreč
U kategoriji literarni izraz sudjelovale su učenice 3. Razreda opće gimnazije SŠ mate Balote Poreč Tanita Perčić s radom „Melodija trenutka“ i Nika Krajnović s radom „Recept za život.“ Nika Krajnović je sa svojim radom upućena na državnu smotru LIDRANO.
U kategoriji dramsko-scenski izraz – pojedinačni nastupi sudjelovale su učenice Mija Matasović (II. razred jezične gimnazije) s monologom „Pepeo strasti“ i Suzana Rupenović , (III. razred opće gimnazije) s monologom „Pismo nerođenom djetetu“, na LIDRANO je upućena Mija Matasović.
U kategoriji novinarski izraz - samostalni novinarski radovi sudjelovali su Suzana Rupenović (3. Razred opće gimnazije) s radom „Homoseksualac kao prijatelj“ i Darian Marjanović (III. razred jezične gimnazije) s radom „Bogat i bezobrazan.“
U kategoriji novinarski izraz – radijske emisije sudjelovale su: Mija Matasović kao urednica i Laura Đevenica , Gaia Cosetto , Andrea Ibrić , Sabina Kovačević , Nikolina Krnić i Ivana Pilaj kao novinarke s emisijom "Kontra kultura".  Radijska emisija je također predložena za državnu smotru LIDRANO.
Mentorice učenika su: Snježana Radetić i Branka Kalčić .
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti