Zovko startao pobjedom - Poreč - Umag 28:25 (16:10)

Sport
11.01.2009 00:00
D. Požarić
POREČ - Prijateljska utakmica rukometaša: Poreč - Umag 28:25 (16:10)
Dvorana SRC Veli Jože. Gledatelja 120. Suci: Vladimir Grubor (Poreč), Adi Žepčan (Umag).
POREČ: Stevanović, Rudonjić, Toss, Turković 2, Banić 3, Sever 6, Perhat, Galijot 6 (6), Gorenac 5, Lovrinović 1, Gruičić 3, Čorić, Špehar 2.
UMAG: Petrić, Srebrnić, Gudić 5, Sujundžić 1, Vujić, Laković 2, Rodik 9 (6), Stapar 2, Lisica 2, Srpak 2, Jurjević, Meak, Popov 2.
Sedmerci: Poreč 9 (6), Umag 9 (6). Isključenja: Poreč 4 minute, Umag 2 minute.
S obzirom na pripremnu fazu, oba trenera su zadovoljna prikazanim jer su mogli uočiti sve vrline i mane svojih igrača, a potonje mogu do početka nastavka prvenstva još ispraviti.
»Poreč« je vodstvo preuzeo od prve minute utakmice i svoju prednost vrlo dobro gradio do najviših plus osam početkom drugog dijela (19:11). No, Umažani su u nastavku uspjeli smanjiti visoku prednost domaćina i na početku završnih 10 minuta stići na obećavajući zaostatak od svega dva zgoditka (23:25). Međutim, Porečani su ipak dovoljno kvalitetni pa su pobjedu, koju su imali u rukama, i sačuvali do kraja.
K. KLARIĆ
U utorak s Brazilom
Za danas planirana pripremna utakmica, zatvorena za javnost, između rukometaša »Poreča« i reprezentacije Brazila ipak se neće odigrati. Naime, budući da je dolazak Brazilaca u Poreč bio planiran za sinoć, nije im zgodno već danas igrati utakmicu, praktički bez odrađenog treninga i bez perioda aklimatizacije. No, zato će se s »Porečom« sastati u utorak od 18.30 sati u utakmici otvorenoj za javnost koja će ujedno biti i generalna probala za novu porečku sportsku dvoranu Žatika uoči skorašnjeg početka 21. svjetskog prvenstva za rukometaše. Rukometaši »Poreča« stoga će sutra obaviti trening u dvorani Žatika da bi se i oni priviknuli na podlogu i ambijent u kojem će u utorak igrati s Brazilom.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti