Zennaro: predstavio se kao kućni majstor u OŠ Finida, a natječaj još nije ni proveden!

Lokalno
23.08.2018 08:57
D. Požarić
Nova osnovna škola na Finidi uskoro će otvoriti svoja vrata
Nova osnovna škola na Finidi uskoro će otvoriti svoja vrata
Nezavisni vijećnik Maurizio Zennaro jučer je na svojoj Facebook stranici iznio komentar koji, ako je istinit (a nemamo razloga sumnjati u njegovu istinitost, jer je izrečen javno) ukazuje na činjenicu da u novoj osnovnoj školi Finida nešto ne valja s natječajem za otvaranje radnog mjesta kućnog majstora.
Prema vijećnikovim riječima, prekjučer su djelatnici OŠ Finida obišli novu školu, pri čemu se u neformalni razgovor prosvjetara uključila i jedna njemu nepoznata osoba. Na Zennarovo pitanje u kojem se svojstvu ta osoba nalazi u školi, uslijedio je odgovor:”U svojstvu kućnog majstora”.
-Doznajem kasnije da se radi o sinu jednog od mnogobrojnih IDS-ovih uhljeba, napisao je Zennaro u svom Facebook statusu, zaključivši kako se "uhljebljivanje druge generacije ideesovaca mimo javnog natječaja nastavlja".
Za komentar smo zamolili ured gradonačelnika i privremenu ravnateljicu OŠ Finida Suzanu Poropat Božac, dok smo vijećnika Zennara zamolili da nam otkrije ime i prezime osobe koja se, po njemu, predstavila kao budući kućni majstor, iako natječaj navodno još nije raspisan. Odgovore ćemo objaviti čim nam stignu u redakciju. (dp)
Nadopuna: Grad Poreč i privremena ravnateljica OŠ Finida Poreč dostavili su nam očitovanje. Možete ga pročitati  ovdje .
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti