Želja Mađara je više Jadrana, manje Balatona

Gospodarstvo
18.03.2021 08:19
D. Požarić
1
1
Prema rezultatima ankete koju je provela najveća mađarska online putnička agencija Szallas.hu, petina ispitanika ove godine ima želju posjetiti Hrvatsku, izvijestila je direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj Ivana Herceg.
„Većina mađarskih gostiju u Hrvatsku dolazi u individualnim aranžmanima, prvenstveno iz razloga što im je naša zemlja poznata, bliska i prometno lako dostupna destinacija u koju se uvijek rado vraćaju. Podaci iz ove ankete izuzetno nas vesele jer nam daju određeni optimizam za nadolazeći ljetni dio turističke sezone kada su u pitanju mađarski gosti“, istaknula je Herceg, pritom nadodavši kako je online putnička agencija Szallas.hu jedan od najvažnijih partnera hrvatskog turizma na tržištu Mađarske.
Prikupljeni podaci također pokazuju kako 66 posto Mađara planira putovanje u ovoj godini, a uz samu Mađarsku, jedna od najtraženijih destinacija je upravo Hrvatska. Dodajmo kako su rezultate ankete prenijeli brojni i vodeći mađarski tiskani mediji, kao i internet portali, a među kojima je i portal Alfahir.hu, koji je rezultate ankete objavio u članku naslova „ Želja Mađara je više Jadrana, manje Balatona “. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti