Završna priredba učenika Srednje škole Mate Balote Poreč - Ono što jesmo...

17.05.2018 13:38
(t.h.)
1
1
U prepunoj se dvorani porečkog kina u utorak, 15. svibnja tražilo mjesto više za završnu priredbu učenika Srednje škole Mate Balote Poreč, koja je još jednom sve podsjetila na smisao cijele srednjoškolske priče, na naše drage učenike, koji ispunjavaju srca svojim nepobjedivim duhom i brojnim neotkrivenim talentima.
Ove školske godine dijelili smo toliko lijepih trenutaka da je došlo vrijeme uzvratiti ljubav i pokazati sugrađanima koliko smo dobroga napravili od rujna do danas. Naši srednjoškolci pokazali su se vrsnim poznavateljima stranih jezika, ekonomije, prirodnih znanosti, agroturizma, ekologije, opće kulture, ali i plesa, glazbe te kazališne umjetnosti.
Redom su se predstavili uspješni sudionici državnih natjecanja, projekta Od Nazarija Saura do Josipa Broza Tita, zbor Balotice, solisti, sudionici županijske i državne smotre LiDraNo 2018. (Jack i stabljika graha te Moriarty je kriv za sve), a publiku je nasmijavao i nezaboravni duet - Mateo i Goran Show. U predvorju kina, gdje je održan domjenak, postavljena je i izložba fotografija koje su izradili učenici - povijest ulica grada Poreča, nekad i sada.
Posjetitelji su nas imali priliku upoznati u najboljem svjetlu, nanovo otkriti Ono što jesmo i ono što ćemo zasigurno postati izlaskom iz Srednje škole Mate Balote Poreč. Ovom prilikom zahvaljujemo Pučkom otvorenom učilištu Poreč, koje nam je uvelike pomoglo u pripremi svečane priredbe.
Dogodine, uz još više smijeha i pozitive!
Više slika možete potražiti na našoj Facebook stranici . (ič)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti