Završio deveti memorijalni turnir Blažević - Velenik

Sport
19.12.2018 06:19
D. Požarić
Carrolina Bajrić, Vedran Špelić, Nikol Marelja Bošnjak i Steven Benolić
Carrolina Bajrić, Vedran Špelić, Nikol Marelja Bošnjak i Steven Benolić
Prvotimci Istre Poreč Steven Benolić i Vedran Špelić te Carrolina Bajrić i Nikol Marelja Bošnjak iz Čavli ŠB, pobjednici su devetog memorijalnog boćarskog turnira u parovima Blažević - Velenik, najmasovnijeg i najkvalitetnijeg zimskog turnira u Hrvatskoj, koji se punih deset dana svakodnevno igrao u porečkom Velom Joži.
U završnici turira Špelić i Benolić u četvrtfinalu nisu imali prevelikih poteškoća stići do pobjede nad prvotimcima Pazina Igorom Vretenarom i Ninijem Stranićem, u polufinalu su pak pobijedili jednog od velikana hrvatskog boćanja Valtera Ivančića i njegovog sina Alberta, a u finalu su nadvisili i Ivana Lanču i Sebastijana Gržića, članove pazinskog trećeligaša Lindara. Reprezentativke Bajrić i Marelja Bošnjak su u četvrtfinalu nadvisile slovenske reprezentativke Saru Jenčič i Denise Vidmar, u polufinalu su bile bolje od Jelene Vitaljić i Luce Bogdanović iz Komiže, a u finalu i od najboljeg istarskog para na turniru, Diane Baran i Snježane Klanjac iz Labina.
Oba susreta za 3. mjesta završila su tijesnim pobjedama 9:8, od kojih su u muškom, u pazinskom derbiju reprezentativac Alen Guštin i Sandro Ladavac pobijedili Valtera i Alberta Ivančić, dok su u ženskom boćarice Labina Anika Ujčić i Karmen Benazić savladali Vitaljić i Bogdanović. (IBS/dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti