Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva predstavila otvorene natječaje

Istra
12.05.2018 07:04
kb
1
1
Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva 11. je svibnja 2018. godine održala press konferenciju povodom predstavljanja raspisanih natječaja – novog natječaja za sudjelovanje u mentorskom programu za udruge te natječaja za male projekte u zajednici "Mali projekti za bolje sutra" financiranih iz sredstava gradova i općina čiji su članovi gradovi Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj i općine Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan, Medulin, Funtana i Bale. Stoga pravo prijave na natječaj imaju udruge i ustanove sa sjedištem u ovim gradovima i općinama.
Novost je od ove godine što se traže i aktivnosti, projekti i programi koji imaju za cilj očuvanje, valorizaciju i promociju istarskog identiteta, tradicije, kulture i običaja. Radi se o malim projektima koji smiju trajati najdulje 6 mjeseci, a za koje se može dobiti sufinanciranje od 5.000,00 do 15.000,00 kuna. Natječaj je otvoren do 11. lipnja ove godine.
Drugi natječaj, otvoren od 4. svibnja 2018. godine, natječaj je za sudjelovanje u mentorskom programu za udruge. Putem njega će Zaklada odabrati šest udruga kojima će pružiti kontinuiranu podršku u njihovom radu u razdoblju od 15. srpnja 2018. godine do 01. ožujka 2019. godine. Natječaj je otvoren do 4. lipnja te je Upraviteljica Zaklade Helga Možé pozvala sve udruge sa sjedištem u Istarskoj županiji da se prijave na ovaj natječaj i iskoriste podršku Zaklade u svom radu.
"Ovo je izvrsna prilika za udruge da urede svoje djelovanje, od dokumentacije pa do definiranja strateškog djelovanja, razrade ideja i prijave projekata na natječaje", rekla je Helga Možé.
Od ove se godine prijave šalju putem e-pošte, što je detaljno obrazloženo u uputama za prijavitelje za svaki pojedini natječaj. Natječajna dokumentacija predstavljenih natječaja dostupna je na web stranici Zaklade  u rubrici "Natječaji – Otvoreni natječaji". (kb)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti