World Grand Prix u Žatiki - Hrvatska danas protiv Argentine, u 17:00 sati igraju Nizozemska i Češka

Sport
03.07.2015 13:22
D. Požarić
1
1
Najbolje hrvatske odbojkašice vraćaju se kući nakon Europskih igara u Bakuu i okreću nastupu na World Grand Prixu u Poreču (skupina J) koji danas počinje u sportskoj dvorani na Žatiki, a trajat će do 5. srpnja. Pomlađena ekipa izbornika Angela Vercesija borit će se u Poreču za prvo mjesto u skupini u konkurenciji Nizozemske, Argentine i Češke. Hrvatska reprezentacija sve tri utakmice igra s početkom u 20:00 sati. Danas u 17:00 igraju Nizozemska i Češka.
Hrvatska reprezentacija, podsjetimo, premijerno je nastupila na World Grand Prixu prošle godine i to u trećoj skupini. Jedan je od turnira održan i na porečkoj Žatiki, a nakon trotjednog natjecanja u Poreču, Kazahstanu i Bugarskoj naše odbojkašice zauzele su treće mjesto i temeljem tog uspjeha FIVB je ove godine naše odbojkašice smjestio stepenicu više.
Danas će, nakon dovršenih posljednjih priprema na Žatiki i posljednjih pravih treninga, hrvatske odbojkašice pred porečkom publikom i kamerama Sportske televizije protiv Argentine zaigrati od 20 sati. Ulaznice po dnevnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na ulazu u Žatiku. (Grad Poreč/dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti