Week-end bez važnih događaja, ali zato uz obilje snijega

Lokalno
29.02.2004 00:00
Izvor: redakcija/ig/dp
D. Požarić
1
1

Na širem području Poreštine napadalo je više centimetara snijega, no nažalost porečki mališani mogli su se poradovati samo pokojoj pahulji, jer u doticaju sa tlom snijeg bi se odmah otopio. Vozači nenavikli na ovakve vremenske prilike na cesti imali su podosta problema u prometovanju, no kako saznajemo nije zabilježena ni jedan teža prometna nesreća.
2
2

Prema meteorološkoj prognozi, snijeg bi mogao padati i narednih dana a sudeći prema brzini čišćenja prometnica, odnosno posipavanju pijeskom i soli, u Istri ne bi trebalo biti nekih većih zastoja u prometu, tim više što su snijeg ovoga puta spremno dočekali i djelatnici zimske službe.
3
3

U samom gradu skoro neprestano pada susnježica dok se na nekoliko kilometara od mora može uživati u pravim sniježnim radostima.

Tako je danas vrlo "veselo" padalo od Tinjana prema Bermu dok je u Pazinu neko vrijeme padao pravi, suhi snijeg, u ovim krajevima rijetka radost. Na staroj cesti od Cerovlja prema Lupoglavu (uz "ipsilon") nabrojali smo na desetke snjegovića.

Na povratku nas je u Vižinadi dočekao gust snijeg a naš je urednik samo nekoliko trenutaka ranije snimio ove četiri zimske fotografije.
Kao poseban kuriozitet prikazujemo ovu: tko bi rekao da ova reklama zametena snijegom reklamira poznato porečko ljetovalište!
4
4
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti