Vučna sajla ozlijedila pješaka

Lokalno
10.02.2004 00:00
Izvor: redakcija/ig
D. Požarić
1
1
Na raskrižju Partizanske i Mlinske ulice, točnije pored samog ulaza u porečku tržnicu, danas se oko 10.35 sati dogodila nesvakidašnja prometna nezgoda u kojoj je čekajući na zebri od vučne sajle ozlijeđen pješak M. B. (57) iz Poreča.
[slika1]
Kako saznajemo od glasnogovornice PU istarske Štefanije Prosenjak-Žumbar, nesreća se dogodila u trenutku kada je 22-godišnji Porečan I. L. upravljao dostavnim vozilom «Renault Kangoo» registracijskih oznaka PU 288 HH, vukući sajlom isto takvo vozilo registracijskih oznaka PU 968 FA, za čijim se upravljačem nalazio J. D. (67) iz Poreča.
2
2

U trenutku nailaska na spomenuto raskrižje, oba vozila na kojima su bila upaljena sva četiri žmigavca zaustavila su se kako bi prepustila nadolazeće automobile, a u trenutku kada su ponovno krenuli, vozač vučenog vozila zakočio je kako bi prepustio pješake. U tom trenutku vučna se sajla otkvačila i udarila nesretnog M. B. koji je nakon intervencije Hitne medicinske pomoći porečkog Doma zdravlja, prebačen u pulsku Opću bolnicu, rekla nam je glasnogovornica. Kakve je ozljede zadobio pješak, nismo uspjeli doznati.
3
3
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti