Vrsarske stolnotenisačice u Osijeku dohvatile tri medalje

Sport
29.05.2018 10:04
D. Požarić
1
1
U Osijeku je od 25. do 27. svibnja odigrano prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za mlađe kadetkinje i kadete na kojem su, postigavši odlične rezultate i tri postolja, kao predstavnice Istarske i Primorsko-goranske županije nastupile i mlađe kadetkinje iz Vrsara.
Ema Brizić, Ana Lukez i Dora Popec su u ekipnom dijelu natjecanja nakon pobjeda protiv Bjelovara i Samobora rezultatom 3:0 te porazom od Koprivnice 3:2 zauzele treće mjesto.
U pojedinačnom dijelu natjecanja nastupile su 32 najbolje takmičarke. Ema Brizić i Ana Lukez dospjele su među 16 najboljih, dok je Dora Popec zaustavljena u borbi za medalju. U igri mješovitih parova Ema Brizić i Alen Šebelja iz Opatije poraženi su u prvom kolu.
Ana Lukez i Max Krtalić iz Pule poraženi su u četvrtfinalu. Dora Popec je u miksu sa Zohilom iz Pule osvojila brončanu medalju.
Ana Lukez s partnericom iz Koprivnice Stelom Šaš je u konkurenciji parova dospjela do četvrtfinala, dok je Dora Popec odigravši finale osvojila još jednu, srebrnu medalju u paru sa Smailji iz Rijeke.
Stolnoteniska nadmetanja za najmlađe kadetkinje i kadete u kategoriji TOP 8 regije nastavljaju se za vikend u Puli. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti