Vrsar: prvi Gala kup okupio 95 gimnastičarki iz šest zemalja

Sport
29.06.2021 08:55
1
1
Prvi Gala kup - međunarodno natjecanje u ritmičkoj gimnastici održano 25. i 26. lipnja u vrsarskom Sportskom centru Saline u organizaciji kluba Galatea okupio je 95 natjecateljica iz šest zemalja.
Na natjecanju je sudjelovalo pet hrvatskih klubova: Klub ritmičke gimnastike Leda i Gimnastički klub Aura iz Zagreba, Klub sportsko ritmičke gimnastike Gazela iz Pule, Klub ritmičko-sportske gimnastike Rondo iz Osijeka te Klub ritmičke i estetske gimnastike Galatea iz Funtane-Vrsara.
Natjecateljice iz kluba Galatea ostvarile su sljedeće rezultate:
  • U A kategoriji u višeboju Lena Pršeš (2013.)osvojila je prvo mjesto, Stefani Fariš (2012.) treće mjesto, Viktorija Rakovac (2011.) prvo mjesto, Iana Benčić (2009.) prvo i drugo mjesto, a Pia Kovačić osvojila je drugo mjesto u kategoriji juniorki.
  • U kategoriji B prvo mjesto u višeboju osvojila je Aida Karabegović (2011.), drugo Sara Vajagić (2011.), Lea Klaić i Gita Jakus osvojile su prvo i drugo mjesto u kategoriji 2008. godišta, Sofia Čehić prva je u juniorkama, a Ivana Kraljević prva u seniorkama.
  • U kategoriji C Vita Velenik (2011.) osvojila je prvo mjesto, Lena Stanislava Mrskobrada (2013.) također je prva, Stefani Valenta (2014.) druga, a Erina Abdiu (2014.) osvojila je treće mjesto.
  • Najmlađe članice kluba u dobi od četiri do šest godina svojim su prvim nastupom sudjelovale u gala programu. Na turniru su nastupile i hrvatske reprezentativke Lana Sambol iz GK Aura, Iva Janjić iz GK Rondo, Dorotea Kudelić i Kala Krpan iz KRG Leda te mađarska Szofie Bernat.
Organizaciji su doprinijeli Općina Vrsar - Orsera i poduzeće Montraker te trenerice Elena i Anja Bosykh.
KREG Galatea s radom nastavlja 19. srpnja ljetnim kampom. (sj)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti