Volonteri - bogatstvo i snaga zajednice

Lokalno
06.12.2012 09:42
D. Požarić
1
1
Jučer je u Domu za starije i nemoćne osobe povodom Međunarodnog dana volontera (5. prosinca) održan prijem za 32 volonterki i volontera koji su tijekom ove godine redovito posjećivali tu ustanovu i svoje slobodno vrijeme provodili s njenim korisnicima.
Stručna voditeljica Sandra Ćakić Kuhar istakla je da volontiranjem učimo o sebi i drugima te da su volonteri bogatstvo i snaga zajednice. Zahvalnice i prigodni pokloni mali su znak pažnje kojim se u ime korisnika i uprave zahvalila volonterima na doprinosu životima korisnika, čineći ga sadržajnijim i bogatijim. Zahvalnice su uručene članicama molitvene grupe Eđidiji Baldini, Mihaeli Žužić, Olivi Vivoda, Angeli Bazzara, Bianci Baričević, Ani Ukalović, Josipi Pahović, Polikseni Dorevoj, Marčeli Deković, Zori Juričević, Anki Batinić, Mariji Zulijani, Mirandi Gulić i Ivki Pilato.
Volonterke Ana Lukšić, Diana Rogači, Albina Krueziv, Marica Mihelčić, Evelina Milohanić, Elena Mates, Martina Turković, Darija Meštrović i Tanja Riđić zajedno s korisnicima rade u kreativnoj radionici.
Volonteri - muzičari Franko Kodan, Igor Kocijančić, Ferdinando Simonović – Nando, Enco Rajković, Mladen Bugarin, Anton Brljavac i Elda Krepčić krajem svakog mjeseca razveseljavaju korisnike na zajedničkim proslavama rođendana.
Svi oni zajedno svojim djelima doprinose da korisnici Doma osjećaju humanost i solidarnost zajednice, rekla nam je prof. Sandra Ćakić Kuhar.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti