Višnjan - malo mjesto za veliku svađu u kojoj ne želimo sudjelovati

Lokalno
29.09.2015 16:37
D. Požarić
1
1
U Višnjanu ne jenjava konflikt općinske uprave sa anonimnom skupinom koja građanima i medijima pod parolom "Za naš Višnjan" šalje letke i priopćenja za javnost. Istovremeno, neki mediji takve izjave bez razmišljanja prenose javnosti, raspirujući već ionako veliku dugogodišnju netrpeljivost. Posljednji u nizu takvih događaja ticao se letaka sa informacijom o navodno štetnom ponašanju općinske vlasti oko ključnih projekata, općinske imovine te urbanizacije zemljišta spekulativnog karaktera bez mogućnosti zarade.
U razmaku od nekoliko dana na adresu naše redakcije su tako osim anonimnog priloga iz Višnjana pristigla i tri demantija. Jedno potpisuje općinski načelnik Milan Dobrilović, a druga dva poduzetnici direktno pogođeni anonimnim prozivkama. Kako anonimni prilog nismo objavili, nećemo objavljivati niti demantije, jer ne želimo sudjelovati u sukobima posvađane zajednice, a još manje na njih želimo dolijevati vatru, dovodeći se u priliku da budemo svrstani na bilo koju stranu te iracionalne situacije.
Službeni načelnikov demanti možete pročitati na web stranicama Općine Višnjan, a cijelu priču u medijima koji su je objavili.
Što se našeg portala tiče, iako relativno često objavljujemo priče čitatelja koji iz raznih razloga žele ostati anonimni, uvijek se radi o osobama čiji nam je identitet poznat. Kako nam se nitko iz skupine "Za naš Višnjan" nije želio predstaviti, njihove dopise ne objavljujemo, bez obzira na to jesu li im tvrdnje utemeljene ili nisu.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti