Više ozlijeđenih u sudaru vozila na cesti Tar-Poreč

Crna kronika
13.08.2015 19:38
D. Požarić
Kombi se nakon sudara okrenuo za 180 stupnjeva i završio na boku
Kombi se nakon sudara okrenuo za 180 stupnjeva i završio na boku
Kombi se nakon sudara okrenuo za 180 stupnjeva i završio na boku
Više je osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se danas nešto prije 19 sati dogodila na cesti Poreč-Tar u blizini karting staze. Interveniralo je više vozila hitne medicinske pomoći i vatrogasaca, a promet se za u vrijeme pružanja pomoći ozlijeđenima odvijao usporeno. Očevid obavljaju djelatnici Policijske postaje Poreč.
I BMW je nakon sudara završio izvan ceste
Kombi vozilo marke VW pulskih i osobno vozilo marke BMW slovenskih oznaka kretali su se iz smjera Tara prema Poreču, neslužbeno doznajemo. Vozač BMW-a je kod raskrižja u blizini karting staze navodno krenuo o pretjecanje, nakon čega je izgubio nadzor nad vozilom koje se zanijelo i skrenulo ulijevo. Potom je lijevim kotačima zahvatilo rub prometnice i skrenulo udesno, udarivši pritom u kombi koji je sletio sa ceste i zarotirao se za 180 stupnjeva te prevrnuo na bok okrenut u smjeru Tara. Vozaču kombija ukliještena je ruka, pa su ga iz vozila izbavili porečki vatrogasci, a na licu mjesta mu je pružena medicinska pomoć, nakon čega je prebačen na daljnju obradu.
BMW je nakon sudara s kombijem sletio sa ceste udesno te udario u grmlje i stabla nekoliko metara od prometnice. Potom je skrenuo ulijevo i zaustavio se ukoso uz prometnicu.
Osim vozača kombija, ozlijeđeno je još nekoliko osoba, po svemu sudeći lakše. (tekst i foto: dp)
Djelatnici porečke ispostave Zavoda za javno zdravstvo pružaju pomoć ozlijeđenom vozaču kombija
Vatrogasci su se pobrinuli za sigurnost prevrnutog vozila

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti