Vina Laguna osvojila zlato na prestižnom natjecanju u Londonu, Castello Festigia okrunjen zlatom na Decanteru

Mozaik
08.07.2021 13:49
D. Požarić
1
1
Castello Festigia 2017 osvojilo je zlatnu medalju na najprestižnijem vinskom natjecanju Decanter World Wine Awards, Cabernet Sauvignon Riserva 2011, Riserva LV 2013 nagrađeni su srebrnom medaljom, a Castellblanc 2019 i pjenušac Blanc de Moi osvojili su brončane medalje, javljaju iz Agrolagune.
Na ovogodišnjem Decanteru održanom u Londonu natjecalo se 18.094 vina iz 56 zemalja. Ocjenjivački žiri sastavljen je od vodećih svjetskih vinskih eksperata, među kojima je 44 Masters of Wine i 11 Master Sommeliera.
-Ponosni smo na svaku osvojenu nagradu s domaćih i međunarodnih natjecanja. To znači da su naša vina prepoznata u okruženju, a prije svega su potvrda visoke kvalitete i priznanje konstantnom trudu i profesionalnom angažmanu cijelog tima stručnjaka Vina Laguna. Za vinsku kuću je od velikog značaja kad se u jakoj konkurenciji vrhunskih vina njezino vino izdvoji i nagradi, a kad ostvarujete kontinuitet imate objektivnu potvrdu da proizvodite vrhunska vina. Kada spojite profesionalce, iskustvo, entuzijazam i vrhunsku sirovinu, a u Agrolaguni sve to imamo, odlični rezultati ne mogu izostati“, izjavila je Nerina Zec, direktorica Agrolagune. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti