Vilenjak Vili u porečkom kazalištu vratio vjeru u Božić i ljubav

Lokalno
26.12.2015 09:37
D. Požarić
1
1
MOT-08 je 21. prosinca pred prepunim porečkim kazalištem prikazao svoju plesnu predstavu pod nazivom "Vilenjak Vili", priču o malenom vilenjaku koji je svake godine u kući Djeda Mraza izrađivao poklone za djecu, ali ga je ove godine jako razočaralo to što djeca uglavnom žele skupe poklone koje vilenjaci ne mogu izraditi.
Vilenjak Vili je djeci želio objasniti da je vrijednost u ljubavi koju dijeliš, a ne u sjaju onoga što želiš. Hodajući svijetom srca okamenjena od tuge i ljutnje, ipak je naišao na skromnu i poniznu djecu iskrenog srca te tako vratio vjeru u Božić i ljubav.
Lijepu priču isprepletenu emocijama i promišljanjima o pravim životnim vrijednostima kroz ples i pjesmu izvele su sve plesne skupine Udruge MOT 08, 120 plesača, od najmlađih do najstarijih. Bogata scenografija i kostimi upotpunili su priču i dočarali Božićni ugađaj, a u gledateljima probudili pregršt emocija. Udruga je, kao i svake godine, pripremila prigodne darove, a podijelio ih je nezaobilazni Djed Mraz.
Koreografije za predstavu osmislile su Josipa Kalac, Aleksandra Hodak i Stela Đujić, a glazbeno-vokalni dio Marijana Gulić. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti