Viktor Dobrović (56) iz Poreča poginuo u teškoj prometnoj nesreći kod Tara

Crna kronika
24.04.2009 00:00
D. Požarić
1
1
Danas u 13:30 sati na raskrsnici za Tar i Vabrigu županijske ceste Poreč - Novigrad došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginuo Viktor Dobrović (56) iz Poreča.
Neslužbeno doznajemo da je fatalnu nesreću izazvao vozač "clia" koji se na ulasku u raskrsnicu iz smjera Vabrige nije zaustavio na znaku obaveznog zaustavljanja. Zbog toga je udario u bočni dio Dobrovićevog "focusa" koji se odbio pred cisternu za prijevoz lož ulja, koja se kretala iz smjera Novigrada prema Poreču. Prema izjavama očevidaca, vozač "focusa" jednostavno nije imao šanse, iako je u smrtonosni zagrljaj dvaju vozila uletio ni kriv ni dužan.
Glasnogovornica PU Istarske Nataša Rogić izvijestila nas je da je "cliom" riječkih registarskih oznaka upravljao 53-godišnjak iz Rijeke, dok je za upravljačem cisterne tvrtke "OMV" bio 48-godišnjak iz Novigrada
Očevid uz porečke policajce obavlja istražni sudac Eugen Pustijanac koji je naložio obdukciju tijela preminulog vozača, a promet se odvija obilazno preko Kaštelira. Sudionici prometne nesreće bit će testirani na alkohol u krvi.
Foto: čitatelj portala

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti