Veliki mali karneval ovog vikenda u Poreču

Lokalno
19.02.2009 00:00
Izvor: Grad Poreč
D. Požarić
1
1
1
U subotu 21. veljače 2009. godine u Poreču se održava 12. Veliki mali karneval na kojem će gradonačelnik Grada Poreča, Edi Štifanić, točno u podne predati ključ grada meštru karnevala Mauru, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.
Predsjednica DND-a Poreč, Sonja Kotur Lovreković, izvijestila je predstavnike medija o detaljima karnevala. Defile kreće u 11 sati od vrtića Radost ulicom R. Končara, kroz Viale, Rivom, ulicom m.Tita, preko narodnog trga do Trga slobode gdje će se okupiti sve maskirane grupe. Putem će biti organizirana dva animacijska punkta, jedan na Rivi i jedan na Narodnom trgu. Ove se godine naglasak stavlja upravo na zabavu tijekom samog defilea.
Sonja Kotur Lovreković, predsjednica DND-a Poreč
Za 12. Veliki mali karneval prijavljeno je 29 maškaranih grupa vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta. Uz voditelje, limenu glazbu Porečke delfine i animatore dostiže se brojka od 950 maškara. Specijalni su gosti ove godine maškarana skupina DND-a iz Bakra.
U nedjelju 22. veljače 2009. godine nas posjetiteljima Grada Poreča i svima koji vole maskirane povorke predstavit će se Veliki karneval i to na parkiralištu kod Osnovne škole u 14.30 sati.
Konferenciji za predstavnike medija prisustvovali su Sergio Pavat, predsjednik Odbora za gradske manifestacije i Eđidio Roša, predsjednik MO Nova Vas.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti