Vedran Mataija uoči gostovanja u Splitu: Bolja smo momčad od Splita i idemo na Gripe osvojiti dva boda

Sport
09.02.2013 15:37
D. Požarić
Vedran Mataija (Foto: Glas Istre)
Vedran Mataija (Foto: Glas Istre)
Vedran Mataija, povratnik u staro jato i najzvučnije zimsko pojačanje Porečana koji je nakon epizode u Našicama odlučio karijeru nastaviti kod kuće na Istarskom poluotoku za rukomet.hr najavio je gostovanje svoje momčadi u Splitu.
Igranje u Nexeu je bilo jedno iskustvo više u mojoj karijeri, ipak bio sam nezadovoljan minutažom i odlučio sam se vratiti doma. Smatram da Poreč ima kvalitetnu momčad koja se može boriti za sam vrh hrvatske lige, rekao je Mataija.
-Trebat će nam nekoliko kola da se uigramo, no najvažnije je da što prije izborimo plasman u Ligu za prvaka kako bismo se mogli posvetiti uigravanju i pripremi za utakmice koje nam slijede u njoj, mišljenja je lijevo krilo Porečana koje s optimistom očekuje subotnje gostovanje u Splitu.
-Ne poznajem ekipu Splita, dosta igrača se promijenilo, mlada su ekipa koja igra brz rukomet, no na punu zonu smatram da smo mi kvalitetniji i iskusniji te da možemo riješiti određene situacije u našu korist, rekao je Mataija zaključivši kako je Poreč bolja momčad koja na Gripe ide osvojiti dva boda.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti