Valamarov rezervacijski centar najbolji u Hrvatskoj

Gospodarstvo
14.06.2024 10:41
kb
Godišnja nagrada portala CX.hr
Godišnja nagrada portala CX.hr
Rezervacijski centar Valamara nagrađen je prestižnom titulom najboljeg u Hrvatskoj za 2023. godinu. Na Godišnjim nagradama portala CX.hr osvojio je prvo mjesto u kategoriji “Kontaktni centar s 31 i više radnih mjesta”.
Portal CX.hr , posvećen temama iz područja korisničkog iskustva, svake godine organizira dodjelu nagrada u kojoj biraju najbolje kontaktne centre, djelatnike i voditelje timova. Ove godine, Valamarov centar je briljirao među konkurencijom, što je izazvalo veliko zadovoljstvo unutar kompanije.
- Istinski sam ponosna na sve svoje kolege iz rezervacijskog centra u Valamaru i na posao koji radimo, s ciljem pružanja najviše razine usluge gostima. Ova nagrada je rezultat kontinuiranih ulaganja kompanije u razvoj korisničkog iskustva gostiju i za nas predstavlja veliko priznanje, kao i motivaciju da budemo još bolji, izjavila je Vesna Otočan, direktorica odjela rezervacijskog centra u Valamaru.
Valamar ima zapanjujuće visok udio direktne prodaje od čak 63 %, u čemu ključnu ulogu igra upravo kvalitetan rezervacijski centar. Od rujna 2021. godine, centar posluje u Poreču i Zagrebu, pružajući vrhunsku uslugu gostima.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti