Valamar uveo dodatak za najam stana tijekom cijele godine

Lokalno
02.08.2023 10:58
Izvor: Valamar
kb
Autor: Valamar
Valamar ove sezone uvodi novu pogodnost za svoje zaposlenike. Program se zove "Krov nad glavom" i njime se stalnim zaposlenicima, zaposlenicima na određeno i stalnim sezoncima u programu V+3, nudi dodatak za najam stana u destinaciji u kojoj su zaposleni. Program je namijenjen djelatnicima i njihovim obiteljima koji stanuju ili žele stanovati u destinaciji kroz cijelu godinu, a koji si do sada nisu mogli priuštiti adekvatan stambeni prostor zbog visokih cijena najma u turističkim destinacijama.
Zaposlenicima su omogućene i brojne dodatne pogodnosti. Kroz program Family&Friends zaposlenicima, njihovoj obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima nude se povlaštene cijene smještaja u svim Valamarovim hotelima, do čak 50% popusta. Putem ValamArtist kartice zaposlenicima su dostupni i popusti na više od 300 prodajnih mjesta. 
Među dodatnim pogodnostima ističe se posebna vrtićka skupina za djecu zaposlenika koji žive i rade u Poreču, inicijativu koju je Valamar pokrenuo prije početka sezone s Gradom Porečom. Uoči Božića sve roditelje zaposlene u Valamaru očekuje i dar za dijete, a jednom godišnje organizira se Family Day kad obitelji provode dan u uredima Valamara u raznim destinacijama, uz aktivnosti i igre kao što su pečenje kolačića ili gradnja novih hotela. Roditelji prvašića imaju slobodan dan na prvi dan nastave nove školske godine. Nadalje, Valamar snažno podržava ugostiteljske i turističke srednje škole, kroz stipendije i prakse u Valamaru, ili donacije opreme potrebne za podučavanje.
Ove godine Valamar ulaže dodatnih 20 milijuna eura u primanja zaposlenika te je povećao plaće u hotelskim operacijama. Tako plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za stručna zanimanja - kuhare, konobare i recepcionare u Valamarovim hotelima, kampovima i ljetovalištima iznose između 1.200 i 1.800 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih između 1.000 i 1.200 eura neto.
Valamar ove godine nastavlja provoditi niz programa nagrađivanja za izvrsnost i rezultate, povećan je broj djelatnika koji imaju cjelogodišnji posao i primanja, kao broj ljudi u mjeri "Stalni sezonac" koju Valamar provodi u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti