Valamar prvi u Hrvatskoj zaposlenicima osigurao smještaj u hotelu s bazenom

Mozaik
27.03.2019 11:57
kb
Kuća Valamar u Rapcu
Kuća Valamar u Rapcu
Valamar Riviera svim svojim zaposlenicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurava smještaj i tople obroke, a od ove godine sezonski radnici koji će doći raditi u destinaciju Rabac bit će smješteni u hotelu s bazenom.
Novootvoreni hotel za zaposlenike Kuća Valamar u Rapcu ima tri objekta sa smještajnim jedinicama te brojne pogodnosti. U glavnom objektu nalazi se recepcija za prijavu te pansionski restoran u kojem se poslužuje doručak, a druga dva objekta opremljena su zajedničkom kuhinjom s  opremom i  priborom potrebnim za samostalno pripremanje obroka. Za zajednička druženja i opuštanje nakon posla, zaposlenicima su na raspolaganju prostor za video i društvene igre opremljen igraćom konzolom, stolnim nogometom, stolnim hokejem, pikadom i društvenim igrama, dnevni boravak sa zajedničkim televizorom te vanjske zone za druženje s roštiljem. U sklopu hotela za sezonce je i prostor predviđen za odlaganje bicikala te praonica i sušionica rublja.
Kuća Valamar u Rapcu
Pored osiguranog smještaja, minimalna neto primanja od 5.000 do 7.500 kuna za zaposlenike koji odrade puni mjesečni fond sati, 13. plaća u iznosu od 5.000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji će u 2019. godini raditi najmanje deset mjeseci, posebne nagrade u iznosu od 1.200 do 2.000 kuna za sezonske radnike i božićnica od 2.000 kuna za sve stalno zaposlene djelatnike samo su neki od benefita koje Valamar Riviera nudi svojim zaposlenicima. (kb)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti