Valamar ponovno proglašen najpoželjnijim poslodavcem u turizmu i ugostiteljstvu

Hrvatska i svijet
09.02.2024 15:04
kb
Zaposlenici Valamara
Zaposlenici Valamara
Izvor: Valamar
Valamar je ponovno proglašen najpoželjnijim poslodavcem u turizmu i ugostiteljstvu te je već sedmu godinu za redom jedina turistička kompanija na listi 20 najboljih hrvatskih poslodavaca. Istraživanje je proveo Alma Career Croatia, koji upravlja portalom MojPosao, s više od 25.000 ispitanika tijekom 2023. godine.
- Ponosni smo na činjenicu da iz godine u godinu opravdavamo i živimo naš slogan Prvi s razlogom što potvrđuje i ovo priznanje koje nas redovito svrstava među najbolje poslodavce u Hrvatskoj i već niz godina kao najboljeg poslodavca u turizmu. U Valamaru nam je zadovoljstvo zaposlenika na prvom mjestu i upravo iz tog razloga kontinuirano ulažemo u poboljšanje uvjeta rada, obrazovanje naših zaposlenika i brojne programe za razvoj karijera u turizmu. Osiguravamo i brojne benefite koji našim zaposlenicima omogućuju uravnotežen odnos poslovnog i privatnog života te kreiramo trendove na tržištu koji potom postaju praksa u našoj branši, čime stvaramo dugoročne i konkretne promjene za sve radnike u turizmu i ugostiteljstvu, izjavila je Ines Damjanić, potpredsjednica za ljudske potencijale u Valamaru.
Valamar se ističe brojnim benefitima za zaposlenike, uključujući Kuće Valamar za smještaj sezonskih radnika i program "Krov nad glavom" koji nudi dodatak za najam stana u destinaciji zaposlenima na određeno i stalnim sezoncima.
Osiguravanje prostora za stanovanje je važno za zadržavanje ključnih djelatnika u turizmu te za ostanak domaće radne snage u Hrvatskoj. Zaposlenicima su također omogućene povlaštene cijene smještaja u Valamarovim hotelima kroz program "Family & Friends" te popusti na više od tristo prodajnih mjesta i mogućnost korištenja zabavnih sadržaja, izleta i sportskih aktivnosti kroz program "Živi destinaciju".

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti