Valamar ponovno nagrađen za najbolje odnose s investitorima

Gospodarstvo
20.10.2023 11:43
Izvor: Valamar
kb
Konferencija "Izazov promjene"
Konferencija "Izazov promjene"
Autor: Valamar
Valamar je još jednom osvojio nagradu za Odnose s investitorima na konferenciji "Izazov promjene" Zagrebačke burze i fondovske industrije održanoj u Rovinju od 19. do 20. listopada. Ove je godine Valamaru dodijeljena treća nagrada za najbolje odnose s investitorima, a do sada je Valamar višestruki dobitnik kako ovih nagrada u području odnosa s investitorima tako i nagrada vezanih uz postignuća same dionice Valamara. 
Nagrade već 14. godinu dodjeljuju Poslovni dnevnik i Zagrebačka burza, a u konkurenciju ulaze društva iz sastava indexa Crobex te društva uvrštena u Vodeće i Službeno tržište Zagrebačke burze. 
- Ova nagrada dodatno potvrđuje našu posvećenost najvišim standardima korporativnog upravljanja i komunikacije s dioničarima. Višestruki smo dobitnik raznih priznanja povezanih s postignućima naših dionica, a ova nagrada za najbolje odnose s investitorima dodatno utvrđuje našu poziciju kao jedne od najuglednijih kompanija u Hrvatskoj. Želimo zahvaliti našim investitorima i partnerima na kontinuiranoj podršci i vjernosti koja nas motivira da i dalje gradimo uspješnu budućnost. Nastavit ćemo se truditi pružati najbolje moguće iskustvo investitorima, te ostati fokusirani na postizanje izvanrednih rezultata i održivog rasta, istaknuo je Elvis Knežević, voditelj odnosa s investitorima u Valamaru.
Konferencija "Izazov promjene" veliku pozornost poklanja globalnim i europskim ekonomskim i tržišnim kretanjima i u tom kontekstu promatra trendove u Hrvatskoj, kako na tržištu kapitala, tako i u upravljanju imovinom fondova, uz brojne strane predavače iz renomiranih institucija te rasprave u kojima sudjeluju istaknuti hrvatski stručnjaci.
 

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti