Valamar pokrenuo dječje web stranice - Maro web

Lokalno
30.03.2009 00:00
D. Požarić
1
1
Turistička grupacija Valamar pokrenula je dječje internetske stranice pod nazivom Maro web, postavši tako prvi hotelijer u Hrvatskoj koji je svojim najmlađim gostima omogućio posebne web stranice s dječjim sadržajima. Stranicama se može pristupiti putem weba Valamara , odnosno izravno na stranice .
Stranice koje su dostupne na hrvatskom i na četiri strana jezika (engleski, njemački, talijanski, slovenski) nose ime po maskoti Valamarovog dječjeg programa - morskom račiću Mari. Sadržavaju raznovrsne igrice (bojanke, igra memorije, labirint), e-razglednice, wallpapers, screensavers, kao i brojne edukativne tekstove kojima je cilj djeci na zabavan način predstaviti korisne sadržaje poput savjeta za ugodno i sigurno ljetovanje ili ih pak podučiti o morskoj flori i fauni te nužnosti očuvanja okoliša. Nakon uvođenja Valamar bloga 2007. godine te Valamar TV-a prošle godine, Maro web je još jedan iskorak u online razvoju ukupne Valamarove ponude.
" U grupaciji Valamar ponudu temeljimo na bogatom spektru usluga i sadržaja namijenjenih obiteljima s djecom. Kako bismo dodatno obogatili ponudu za djecu i učinili je prepoznatljivijom našim najmlađim gostima, prije dvije godine osmislili smo maskotu Maro čiji se simpatični lik morskog račića pojavljuje u svim komunikacijskim materijalima namijenjenima djeci u našim mini klubovima. Maro se tada pojavio na bojanci, bojicama, dječjoj putovnici i diplomama, a prošle godine počeli smo s prodajom dječjih majica s likom Mare. Zbog vrlo dobrog prihvaćanja naše maskote, od ove godine svi naši mini klubovi nosit će ime Maro Club. Maro web rezultat je upravo nastavka razvoja dječjeg programa Valamara ", pojašnjava Antonia Urlić, direktorica marketinga Valamara.
" Obrazovanje putem interneta neodvojiv je segment današnjih edukacijskih trendova. Osim što nam je namjera obogatiti ponudu našim najmlađim gostima, želja nam je doprinijeti općoj dostupnosti korisnih didaktičkih sadržaja na webu ", poručuju iz Valamara.
Povodom lansiranja dječjih stranica Maro je pripremio i poseban paket za svoje najmlađe goste i njihove roditelje u Valamar Luna Active Resortu u Poreču. Ponuda koja se može iskoristiti do kraja travnja omogućuje aktivan odmor pun smijeha, zabave i zanimljivih sadržaja. U cijenu paketa uključen je besplatan izlet brodom u Veneciju za cijelu obitelj ili besplatna 6-dnevna škola jedrenja za djecu te ulaznice za porečki akvarij, dječje igračke za plažu itd. Sve informacije o posebnoj ponudi dostupne su na ovoj adresi .
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti