Valamar podržao DVD Labin-Rabac u nabavi nove vatrogasne opreme

Istra
02.07.2024 15:01
Izvor: Valamar
kb
Labin
Labin
Izvor: Valamar
Valamar je i ove godine pružio podršku Dobrovoljnom vatrogasnom društvu (DVD) Labin-Rabac. Donacija će biti usmjerena prema nabavi nove zaštitne opreme za članove tima koji na volonterskoj bazi brine o sigurnosti područja grada Labina i okolice.
DVD Labin-Rabac okuplja 50 članova koji, uz prevenciju i gašenje požara, sudjeluju u intervencijama na izvanrednim događajima, poput pomoći Gorskoj službi spašavanja te spašavanja na moru. Predsjednik DVD-a Labin-Rabac, Donald Blašković, izrazio je zahvalnost Valamaru na kontinuiranoj podršci:
- Ova pomoć omogućit će nam nabavu prijeko potrebne opreme za nove članove. Redovita ulaganja u vatrogasnu opremu su nužna zbog njene potrošnje i potrebe za modernizacijom.
Prošle godine članovi DVD-a Labin-Rabac aktivno su sudjelovali u brojnim intervencijama, vježbama i treninzima, osiguravali razne manifestacije te pomagali u poplavljenim područjima naselja Rapca i Kapelice.
Valamar je svoju podršku DVD-u Labin-Rabac omogućio putem godišnjeg natječaja koji pruža podršku organizacijama koje doprinose svojim lokalnim zajednicama. Direktor destinacije Rabac u Valamaru, Sandi Sinožić, istaknuo je značaj ove suradnje:
- Kontinuirano surađujemo s DVD-om Labin-Rabac, a mnogi naši zaposlenici su i članovi ovog društva. Na ovaj način želimo zahvaliti vatrogascima koji nesebično i hrabro pomažu svima kada god je to potrebno.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti