Valamar otvara novi hotel u austrijskim Alpama

Hrvatska i svijet
24.10.2023 11:52
Izvor: Valamar
Sponzorirani sadržaj
[PLACESROOFTOP] bar i lounge zona s pogledom na Alpe
[PLACESROOFTOP] bar i lounge zona s pogledom na Alpe
Autor: Valamar
Valamar najavljuje otvaranje trećeg hotela u svojoj kolekciji [PLACES], ususret skijaškoj sezoni. Novi OBERTAUERN [PLACESHOTEL] smješten je u austrijskim Alpama na visini od 1.600 metara te donosi moderni dizajn, održive materijale i jedinstveno iskustvo. Pored toga, gostima će biti ponuđena izvanredna gastronomska ponuda i brojne aktivnosti na snijegu.
Davor Brenko, viši potpredsjednik za prodaju i marketing u Valamaru, izjavio je da je OBERTAUERN [PLACESHOTEL] dio njihove strategije internacionalizacije te da će biti mjesto za odmor, ali i za održavanje događanja s najvećom multifunkcionalnom kongresnom dvoranom u Obertauernu.
Osim toga, hotel će gostima pružiti priliku za upoznavanje lokalnog načina života te će se moći diviti originalnim bubnjevima Beatlesa, koji svjedoče njihovom povijesnom koncertu iz 1965. godine. Također, na vrhu hotela nalazi se [PLACESROOFTOP] bar i lounge zona s prekrasnim pogledom na Alpe.
OBERTAUERN [PLACESHOTEL] nudi raznolike opcije izvan skijaških staza, uključujući bazen, spa centar, igraonice i raznolike restorane. Gosti će također moći koristiti [PLACESFLEXI] uslugu koja uključuje bife doručak i večeru te dnevni kredit za hranu i piće.
Za ljubitelje zimskih sportova, hotel će pružiti pristup brojnim skijaškim stazama s obiljem snijega koji traje od studenoga do svibnja. Također, gostima će biti na raspolaganju "Destination Insider usluga" koja će im pomoći u planiranju aktivnosti na snijegu i rezervaciji škole skijanja.
Valamar je pripremio povoljne ponude povodom otvaranja zimske sezone, uključivši popust od 20% na sve rezervacije između 24. studenog i 23. prosinca te posebne ponude za Božić.
 

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti