Valamar osvojio nagradu Indeksa DOP-a za područje politike raznolikosti i zaštite ljudskih prava

Gospodarstvo
21.11.2018 08:57
D. Požarić
1
1
Valamar Riviera osvojila je nagradu Indeksa DOP-a za područje društveno odgovorne politike raznolikosti i zaštite ljudskih prava koju dodjeljuju Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj i Hrvatska gospodarska komora.
Nagrada je dodijeljena u okviru 10. Konferencije o društveno odgovornom poslovanju.
-Društvena odgovornost u Valamaru integrirana je u strategiju razvoja i poslovanja, a poseban fokus ove godine bili su djelatnici čija posvećenost, odgovornost, inovativnost i rad predstavljaju ključ dugoročnog uspjeha. Valamar je ove godine svim djelatnicima, sezonskim i stalnim, zajamčio minimalno neto primanje od 5,000 kuna, dok je prosječna plaća bila čak 27 % veća od prosjeka u turizmu. U Kuću Valamar, smještaj za zaposlenike, uložili smo do sada više od 60 milijuna kuna, razvili smo brojne sustave nagrađivanja, edukacije i programe za razvoj karijere. Sve to su pokazatelji koji brigu o zaposlenicima, priliku za napredovanje i uvjete rada stavljaju na prvo mjesto te se na takvu praksu nadograđuje i naša politika raznolikosti i zaštite ljudskih prava u širem smislu”, istaknula je potpredsjednica za poslovni razvoj, strateško upravljanje i korporativne poslove u Valamaru Ivana Budin Arhanić.
Valamar je u 2018. godini proglašen i najpoželjnijim poslodavcem u turizmu u Hrvatskoj. U protekle je tri godine otvorio više od 2.300 novih radnih mjesta te je u vrhu ove sezone u Valamaru radilo više od 6.600 djelatnika. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti