Valamar omogućio posebne pogodnosti za zaposlenike svojih poslovnih partnera u okviru inicijative Hrvatske turističke kartice

Gospodarstvo
06.10.2023 15:45
Izvor: Valamar
kb
S85o I3 B Be valamar diamant hotel
S85o I3 B Be valamar diamant hotel
Valamar je u okviru svog programa povoljnijih cijena, Valamar Family & Friends, sklopio suradnju s poslovnim partnerima i dobavljačima čime djelatnici tih poduzeća ostvaruju pravo na do 50% popusta za privatan boravak u hotelima, kampovima i ljetovalištima Valamara diljem Hrvatske koristeći Hrvatsku turističku karticu. Do sada je inicijativu Valamara prihvatilo više od 40 poduzeća, a poziv ostalima je i dalje otvoren. Poslovni partneri Valamara su svojim djelatnicima stavili na raspolaganje do 331,81 eura neoporezivih novčanih sredstava, kojima nositelj turističke kartice može podmirivati svoje troškove za korištenje usluga i proizvoda unutar turističke ponude u Hrvatskoj. Pripremljena je i posebna ponuda "Jesen u Valamaru uz Hrvatsku turističku karticu" čime partneri Valamara koji su i nositelji turističke kartice mogu boraviti u Valamarovim objektima već od 38 eura po noćenju u hotelima i kampovima.
Valamar se na ovaj način aktivno uključio i dao snažnu podršku inicijativi Hrvatske turističke kartice, projekta Vlade RH i Ministarstva turizma i sporta, čiji je cilj omogućiti hrvatskim građanima pristupačnije korištenje usluga u ugostiteljstvu i turističkim sadržajima na području cijele Hrvatske. Kartica je predstavljena 2020. godine, a do sada ih je ukupno izdano više od 4.700 s ukupnim prijenosom sredstava od gotovo 4,5 milijuna eura.
Valamar će ujedno svoje najbolje zaposlenike nagraditi dodjelom Hrvatske turističke kartice u okviru tradicionalnog Godišnjeg okupljanja u prosincu ove godine u kojoj Valamar obilježava 70. godišnjicu poslovanja.
- Pozdravljamo projekt CRO kartice u cilju daljnjeg razvoja domaćeg turizma ali i kao izvrstan oblik ulaganja u zadovoljstvo zaposlenika na čemu u Valamaru kontinuirano radimo. Vjerujemo da će se brojni partneri Valamara uključiti u ovu inicijativu te nagraditi svoje zaposlenike CRO karticom, a Valamar im pri tome osigurava i dodatne popuste u okviru Valamar Family & Friends programa, istaknula je Ines Damjanić, potpredsjednica za ljudske potencijale u Valamaru.
Zaposlenici Valamara, i drugi korisnici, CRO karticom mogu plaćati u svim ugostiteljskim objektima te u objektima koji pružaju usluge smještaja - hoteli, kampovi, pansioni, privatni iznajmljivači. Jedini uvjet za korištenje CRO Kartice je da pružatelji usluga posjeduju POS aparat te prihvaćaju plaćanje platnim karticama tako da svi pružatelji turističkih usluga mogu primiti uplatu putem CRO kartice. 
Svi korisnici CRO kartice mogu ostvariti i popuste prilikom plaćanja na određenim lokacijama, a popisi aktualnih pogodnosti i popusta dostupni su na stranici www.hrvatskaturistickakartica.hr . Zaposlenici Valamarovih partnera koji će od svog poslodavca dobiti CRO karticu realizirat će veće popuste u okviru Valamar Family & Friends programa, a pojedinosti će dobiti prilikom ulaska u program.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti