Valamar najavio 13. plaću, božićnicu i dodatne nagrade

Gospodarstvo
30.11.2023 12:12
Izvor: Valamar
Sponzorirani sadržaj
Zaposlenici Valamara
Zaposlenici Valamara
Autor: Valamar
Kako bi se zahvalio zaposlenicima na uspješnoj godini, Valamar će u prosincu isplatiti brojne nagrade. Zaposleni kroz cijelu godinu primit će 13. plaću i božićnicu u neto iznosu od 1.000 eura. Sezonski djelatnici će također primiti božićnice u iznosu od 70 do 200 eura, ovisno o dužini rada u ovoj godini.
Valamarovi zaposlenici primit će i dodatne nagrade, odnosno dar djeci u iznosu od 133 eura po djetetu te Valfresco bon od 133 eura za kupovinu svježih domaćih proizvoda, čime će Valamar dodatno podržati lokalnu ponudu OPG-ova i dobavljača s kojima uspješno surađuje tijekom godine. Valamar će ujedno svoje najbolje zaposlenike i timove nagraditi dodjelom Hrvatske turističke kartice u iznosu do 350 eura, a vjerne dugogodišnje djelatnike očekuju i jubilarne nagrade.
Valamar je u 2023. godini uložio dodatnih 25 milijuna eura u primanja radnika te su plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za stručna zanimanja - kuhare, konobare i recepcionare u Valamar hotelima, kampovima i ljetovalištima iznosile 1.200 i 1.800 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih zanimanja između 1.000 i 1.200 eura neto. 
- Gosti Valamara već godinama ističu najvišu razinu zadovoljstva upravo s djelatnicima i kvalitetom usluge koju postižemo pa je prioritet da djelatnici budu zadovoljni i da opravdamo titulu najpoželjnijeg poslodavca u turizmu. Osim kroz visoka primanja i brojne nagrade, Valamar podržava zaposlenike u organizaciji života u destinaciji u kojoj žive i rade. Ove godine otvorili smo vrtić i jaslice u Poreču, a kroz program Krov nad glavom potičemo boravak u destinaciji kroz cijelu godinu i smanjujemo troškove stanovanja, istaknula je Ines Damjanić, potpredsjednica za ljudske potencijale u Valamar Rivieri.
U sklopu inicijative "Prvi s razlogom" Valamar će nastaviti ulagati u programe koji pružaju kvalitetno i dugoročno zaposlenje, visoka primanja, edukacije i razvoj karijera u turizmu te će tijekom 2024. godine otvoriti dodatnih 400 radnih mjesta na neodređeno vrijeme.
 

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti