Uz izgradnju novih vrtića u Varvarima i Novoj Vasi, uređuje se i vrtić Radost I

Grad Poreč
06.03.2024 19:57
kb
U obilasku
U obilasku
Izvor: Grad Poreč
Današnji posjet porečkog gradonačelnika Lorisa Peršurića sa suradnicima Dječjem vrtiću Radost, gdje ih je dočekala ravnateljica Tereza Banić, pružila je priliku za detaljan pregled trenutnih investicija u području predškolskog odgoja u Poreču.
Prošlog ljeta završena je energetska obnova prekrasnog zdanja i zgrade kulturnog dobra Gornjeg vrtića (Radost II), dok je trenutno u tijeku poboljšanje uvjeta u vrtiću Radost I. Već su izvedene neke investicije, uključujući instalaciju novih klima uređaja, obnovu parketnih podova u vrtićkim skupinama, sanacija podova u jaslicama, proširenje prostora za psihologa i pedagoga, te proširenje vešeraja.
Poseban naglasak stavljen je na sanaciju krovova zbog uklanjanja problema propuštanja, gdje je dogovoreno da će se identificirati mjesta propuštanja i poduzeti odgovarajuće mjere sanacije. Planira se značajna investicija i u obnovu velikog dječjeg igrališta u dvorištu vrtića, koje će uključivati opremanje novim sadržajima poput novih igrala, sjenica, igrališta, te potpuna sanacija ograde oko vrtića.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti