Uvjerljiv start Danske

Sport
18.01.2009 00:00
D. Požarić
Jesper Jensen (Danska)
Jesper Jensen (Danska)
PRVI KRUG - SKUPINA D - 1. KOLO
21. Svjetsko prvenstvo u rukometu za muške - CROATIA 2009
 POREČ – Dvorana na Žatiki. Gledatelja: 800
17.01. 2009., 20:15 sati
DANSKA – BRAZIL 40 : 27 (19:12)
DANSKA: Hvidt,.Mogensen 4, Boesen 4, Laen 1, Jorgensen, Jensen 3, Christiansen 8, Eggert 3, Landin, Spellerberg 2, Knudsen 3, Sondergaarad 3, Lindberg 4, Nielsen 5.
BRAZIL : Santos, Silva 2, Souza 4, Silva Edinaldo, Gomes 4, Torres, Ribeiro 3 , Cruz JR 4, Ferreira 3, Silva Marcelo, Ertel 1, Hubner 1, Silva Ales.
Suci A.Gousko, S Repkin (Bugarska)
Isključenja : Danska 4 minute, Brazil 10 minuta
Brazilska samba nije prošla na parketu dvorane na Žatiki. Danska reprezentacija ostala je hladna na temperamentni »ples» Brazilaca i od samog početka dala je do znanja tko je glavni na terenu.. Sedam razlike u svoju korist na kraju prvog dijela utakmice Danci su rutinski završili utakmicu s 13 razlike u svoju korist.
IZJAVE
 Ulrik Wilbek izbornik danske reprezentacije
 - Na prvoj utakmici prvenstva je uvijek puno nervoze. Igrali smo protiv ekipe koju nismo dovoljno poznali. Imaju dobre igraće, brzi su i povremeno nam je bilo teško parirati u obrani. Čini mi se da u prvom poluvremenu nisu imali ni sreće sa sučevim odlukama.
  Anders Eggert Jensen danski reprezentativac
 - Lijepo je započeti nastup na Svjetskom prvenstvu pobjedom pred iznenađujuće puno naših navijača koji su nam pomogli glasnim navijanjem.
Washington Nunes Silva Jr izbornik reprezentacije Brazila
 - Poslije Olimpijskih igara izmijenili smo dosta igraća. Sezona je bila dugačka i morali smo obnoviti momčad. Novi dečki uj ekipi odigrali su dobru utakmicu iako se rezultatski tako ne čini.
  Edinaldo R.da Silva reprezentativac Brazila :
 - Imali smo malo vremena za pripremiti se za ovo prvenstvo a među nama ima i on ih koji se međusobno dobro ne poznaju. Radili smo puno banalnih grešaka ni imamo još četiri utakmice za uigrati se.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti