URBAN 2018 Photo Awards: izložba tri odabrana portfolija

Kultura
04.08.2018 00:29
D. Požarić
1
1
Od 7. kolovoza do 14. rujna u Zavičajnom muzeju Poreštine – Museo del territorio parentino bit će otvorena izložba tri odabrana portfolija u sklopu međunarodnog fotografskog natječaja URBAN 2018 Photo Awards , čiji je organizator udruga dotART iz Trsta.
Na deveto izdanje ovog međunarodnog fotonatječaja pristiglo je nekoliko tisuća fotografija više stotina natjecatelja iz čitavog svijeta. Finalisti URBAN-a bit će objavljeni krajem srpnja, dok će nagrađeni biti poznati u rujnu. Radi se o rastućem međunarodnom natječaju koji prelazi granice isključivo internetskog pristupa te omogućava autorima da svoje radove predstave na izložbama fotografija u internacionalnom kontekstu. Natječaj je strukturiran u više različitih sekcija, a ove godine ponovno porečki muzej ugošćuje jednu u nizu „putujućih“ izložbi iz sekcije „Portfolio“.
Bit će izloženi projekti “Stray Dog” turskog fotografa Sevila Alkana , “Gentle Appearances in Tokyo Metropolis” austrijskog fotografa Mitje Kobala i “Urban Faces and Fragments” talijanskog autora Paola Maggija.
Otvorenje izložbe u Poreču bit će 7. kolovoza u 20 sati, a izložba će se moći razgledati do 14. rujna svakodnevno od 10 do 21 sati.  (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti