Upisi u radionice Društva Naša djeca Poreč

Lokalno
04.09.2015 09:20
D. Požarić
1
1
Društvo Naša djeca Poreč počelo je sa upisima djece u radionice koje organizira u slobodno vrijeme tijekom školske godine. Radionice djeci pomažu kvalitetno provesti slobodno vrijeme, omogućuju druženje djece sličnih interesa, a kroz igru i kreativni angažman uče i žive ideju Konvencije UN o pravima djeteta, usvajajući navike i znanja koja im pomažu da žive sretno djetinjstvo i izrastu u ljude odgovorne prema sebi i drugima.
Djecu možete upisati radnim danom od 8 do 16 sati, a od 7. do 11 rujna od 8 do 19 sati u prostorijama DND-a Poreč, Trg kneza Branimira 2.
LIKOVNE RADIONICE za djecu vrtićkog uzrasta od 5 godina i školsku djecu.
 • Polaznici će crtanjem, slikanjem i oblikovanjem upoznavati razne tehnike i materijale kojima će rješavati „likovne probleme“, odnosno svojoj mašti dati konkretan oblik.
TEHNIČKA - MALI MAJSTOR /MAJSTORICA za školsku djecu od 10 do 15 godina.
 • Nauči kako se zabija čavao, zavidava vida, kako se boja drvo a kako metal, nauči upotrebljavati jednostavne alate i obrađivati razne materijale, nauči biti “mali majstor”.
ŽONGLERSKA RADIONICA za školsku djecu
 • Žongliranje je zabavna, razigrana, šašava vještina kojom možete zadiviti sve svoje prijatelje, a usput poboljšati koncentraciju, koordinaciju pokreta, kondiciju, vježbati obje polutke mozga. Polaznici će se, prema uzrastu, upoznati s tehnikama:
 • 'Hladno' žongliranje: loptice, poi, marame, diabolo, klave...
 • 'Vruće' žongliranje: fire-poi, fire-rope, zapaljeni štap, zapaljena vijača...
BREAK DANCE RADIONICA za predškolce i školsku djecu
 • Break dance je atraktivni spoj plesa, akrobatike, gimnastike i razvoja osobnosti. Plesne tehnike break dancea osvješćuju i kultiviraju tjelesne i motoričke mogućnosti svakog djeteta, razvijaju i osvješćuju osjećaj za ritam, a također omogućuju plesnu improvizaciju i dramatizaciju određenog sadržaja, razvijaju maštovitost i kreativnost, te bude smisao za individualno i grupno.
 • Rad u radionici doprinosi razvoju scenskog nastupa, ponašanja na sceni i odnosa prema istoj, gradi odnos s publikom, pruža zadovoljstvo i motivaciju za daljnji rad, omogućuje socijalizaciju i prevenciju neprilagođenog ponašanja, razvija međuljudske odnose. Bavljenje break danceom predstavlja i promicanje i razvoj plesne kulture i sporta, estetskih vrijednosti mladih, rješavanja urbanih problema, socijalizacije, prevencije neprilagođenog ponašanja i ovisnosti, zabave i afirmacije pozitivnih vrijednosti.
SUVREMENI PLES za djecu vrtićkog uzrasta od 4 godine i školsku djecu
 • Ples je divan, kreativan i osoban način izražavanja. Ples ojačava, čini osobu bržom, koordiniranom, izdržljivijom i fleksibilnijom. Plesanje u grupi povezuje plesače u harmoničnu cjelinu koja je spoj svih individualnosti plesača kao jedinki. Polaznici će prema uzrastu učiti osnovne korake ili napredne koreografije, družiti se uz muziku i osjetiti što znači biti dio grupe. Voditeljice i asistentice pojedinih plesnih grupa prema uzrastu su mlade zaljubljenice u ples koje će znati na polaznice i polaznike prenijeti svoju zanesenost plesom. Radionice se odvijaju dva puta tjedno do dva školska sata, ovisno o uzrastu
IGROM DO ZDRAVLJA - za djecu OSNOVNOŠKOLSKOG uzrasta koja se nedovoljno kreću i imaju prekomjernu težinu.
 • Cilj radionice je na zabavan i stručan način motivirati djecu da se više kreću i da odabiru zdravu hranu.
SPORTSKO REKRACIJSKA IGRAONICA U PRIJEPODNEVNIM SATIMA za djecu PREDŠKOLSKOG uzrasta.
 • Organizirani stručni grupni rad s djecom kroz zabavne programe i vježbe s ciljem stvaranja navike vježbanja radi zdravog i uravnoteženog razvoja djeteta.
DRAMSKA GRUPA besplatna radonica za djecu od 9 do 15 godina
 • Dramski odgoj nije samo uvježbavanje uloga i igranje predstava na kazališnim daskama. U dramskoj grupi naučit ćemo mnoge igre kreirane tako da razvijaju određene sposobnosti i vještine. Kroz dramsku igru razvijaju se vještine govorenja i izražavanja, uče se osnove dramskih umjetnosti. Dramski odgoj pomaže u razumijevanju sebe i drugih ljudi, svojih i tuđih osobina i ponašanja, te razvija vještine potrebne za snalaženje u društvu, u svakodnevnim životnim situacijama. Uči nas kako cijeniti sebe i druge. Pomaže u razvoju intelektualnih sposobnosti kao što su koncentracija, pamćenje, kreativnost, snalažljivost. Potiče maštovitost i stvaralaštvo. Za učlanjenje u dramsku grupu nisu potrebne razvijene glumačke sposobnosti niti iskustvo u scenskim nastupima, već samo dobra volja i želja za upoznavanjem ovog našeg šarenog svijeta.
DJEČJI FORUM besplatna radionica za djecu od 10 do 15 godina
 • Ako želiš na zabavan i zanimljiv način doznati što su to dječja prava, što je to mir, međusobno razumijevanje i međunarodna suradnja, ukoliko želiš naučiti vještine kritičkog promatranja, razumnog raspravljanja i razumijevanju svijeta u kojem živimo - ovo je radionica za tebe.
STRELIČARSKA RADIONICA – besplatna radionica za djecu od 9 godina i roditelje.
 • Za streličarstvo se s pravom može reći da je i obiteljski sport. U isto vrijeme mogu gađati roditelji i djeca, pa i nonići i none, svak u svojoj kategoriji i u svojem stilu. Cijela se obitelj može zajedno rekreirati i zabaviti na treningu ili na natjecanju.
[sivac]
DND Poreč zadržava pravo otkazivanja ponuđenih radionica u slučaju nedovoljnog broja upisane djece. Dodatne informacije možete dobiti na telefon 647-434, mob. 091 11 33 334 ili mail: dnd-porec@net.hr  
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti