Upisi u radionice Društva Naša djeca

Lokalno
08.09.2018 09:48
D. Požarić
1
1
Društvo Naša djeca Poreč i ove godine priprema niz raznovrsnih cjelogodišnjih radionica za djecu predškolske i školske dobi. Upisi su već počeli i traju do 20. rujna, odnosno do popunjenja mjesta.
Tu je nova Likovna radionica namijenjena djeci u dobi o 4 do 7 godina, a s radom nastavlja Dramska radionica za djecu školskog uzrasta. Nova Plesaonica bit će pripremni stupanj za Odjel suvremenog plesa Umjetničke škole Poreč, a dobrodošla su djeca od 1. do 3. razreda osnovne škole. Nastavlja se i program streličarstva za djecu školskog uzrasta i Break dance radionica za one koji su je već polazili.
U DND-u su osmislili i potpuno novi tematski ciklus znanstvenih radionica na tri razine, ovisno o dobi djece, a upisuju djecu predškolskog i školskog uzrasta. U tim će radionicama djeca, kroz igru i jednostavne ali zanimljive pokuse, imati priliku bolje upoznati svijet oko sebe i razviti pozitivan odnos prema znanosti i STEM području.
Sve će se radionice (osim streličarstva) održavati u prostorijama udruge, na adresi Trg kneza Branimira 2 (Novo Naselje), u popodnevnim satima. Početak rada je predviđen u listopadu 2018.
S djecom će raditi stručni I iskusni voditelji: plesne pedagoginje Andreja Široki, breaker Valentin Gašparini i streličar Fredi Stojnić, Anči Ritossa Blažević (drama), Valentina Ujčić koja će djecu uvoditi u svijet likovne kreacije i Valentina Mladinov koja će ih zainteresirati za znanost.
Budući da je na radionice moguće primiti samo ograničen broj djece, za upise i dodatne informacije potrebno je čim prije nazvati na broj telefona 091 11 33334, radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.
Cjelogodišnje radionice za djecu provode se i zahvaljujući financijskoj podršci Grada Poreča. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti