Upisi u Klub za ritmičko-sportsku gimnastiku Poreč

Sport
27.08.2018 09:03
D. Požarić
1
1
Upisi u Klub za ritmičko-sportsku gimnastiku Poreč najavljeni su za 3. rujna, odnosno početkom nove školske godine. Zainteresirani mogu doći u sportsku dvoranu Palestra u Poreču za vrijeme treninga (utorkom i četvrtkom od 17-19 sati) te u sportsku dvoranu Žatika svakim danom od 15-18 sati.
Upisati se moguće i telefonski pozivom na broj 098-9827-257 ili e-mailom na adresu krsg.porec@gmail.com .
Za porečke je ritmičarke aktivno ljeto pri kraju. Tijekom srpnja i kolovoza, odnosno ljetnih priprema, trenirale su svakodnevno ojačane trenericama iz Rusije Julijom Ostruginom i balerinom Irinom Tyschenko te trenericama iz Češke Jarmilom Zajoncovom, Markom Sitarovom i Petrom Saklovom, s čijim klubovima Porečanke već tradicionalno održavaju po tjedan dana priprema u Poreču i tjedan u Češkoj.
Ritmičarke mlađih dobnih skupina po prvi put sudjelovale su na pripremama i upoznale ljepotu, zahtjevnost i disciplinu ovog sporta, dok su starije ritmičarke radile na stjecanju novih znanja i vještina. Najnapornije je svakako bilo seniorki Lauri Božić koja se priprema za odlazak u Bugarsku gdje će u rujnu predstavljati Hrvatsku na 36. Svjetskom prvenstvu u ritmičkoj gimnastici. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti