Uhvaćen serijski provalnik u automobile

Crna kronika
26.02.2021 10:39
D. Požarić
Pixabay
Pixabay
Policija je uhvatila 42-godišnjaka za kojeg postoji osnovana sumnja da je počinio osam kaznenih djela teške krađe. Uhićen je jučer oko 14 sati u Puli.
Prema navodima policije, 28. srpnja prošle godine razbio je staklo Opela njemačkih oznaka i otuđio torbu s novčanikom, novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama u vrijednosti od više tisuća kuna.
Isto je kazneno djelo ponovio tri dana kasnije na parkiralištu u blizini plaže Palud, gdje je provalio u Audi riječke registarske oznake.
U popodnevnim satima 6. veljače ove godine na parkiralištu u uvali Veštar provalio je u  automobil Hyundai slovenske registarske oznake iz kojeg je ukrao ruksak s dva  novčanika, mobitelom i drugim predmetima vrijednih više tisuća kuna. Otuđenom bankovnom karticom je potom pokušao u Leonardellijevoj ulici u Puli podignuti novac, ali nije uspio.
Od 3. do 15. veljače ove godine na području Pule je provalio je u još pet automobila, a danas će uz kaznenu prijavu biti priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti