U Vodnjanu održan 17. Olimpijski festival dječjih vrtića

Istra
09.05.2018 15:42
D. Požarić
1
1
Danas je na nogometnom igralištu u Vodnjanu održan 17. Olimpijski festival dječjih vrtića pod pokroviteljstvom Hrvatskog Olimpijskog Odbora i Grada Vodnjana. Natjecanje u organizaciji Dječjih vrtića Petar Pan i Sportske zajednice Grada Vodnjana okupilo je 180 djevojčica i dječaka iz sedam vrtića iz Vodnjana, Galižane, Peroja, Marčane, Štinjana, Svetvinčenta i Valbandona.
Službeni program počeo je prigodnim mimohodom ekipa i podizanjem olimpijske zastave dok je Daniela Vitasović-Uršić, ravnateljica Dječjih vrtića Petar Pan Vodnjan, u ime organizatora pozdravila sve prisutne i zaželjela djeci dobar provod uz sportsko druženje.
-Zahvaljujem organizatorima ovogodišnje Olimpijade, Dječjim vrtićima Petar Pan i Sportskoj zajednici te svim roditeljima, odgojiteljicama, volonterima i sucima koji su doprinijeli u održavanju ove za naš Grad predivne manifestacije, a vama, draga djeco, želim ugodan boravak u Vodnjanu, nezaboravne prijateljske i sportske doživljaje koji će vas još dugo podsjećati na ovaj prelijepi sportski dan, naglasio je gradonačelnik Klaudio Vitasović.
Djeca su se nadmetala u malom nogometu, trčanju na 50 metara, štafeti četiri puta 25 metara, bacanju loptice u dalj i skoku u dalj, a ukupna pobjeda pripala je domaćinima -Dječjim vrtićima Petar Pan Vodnjan. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti