U utorak otvorenje izložbe natječaja Lions Cluba

Kultura Lokalno
17.03.2024 16:58
kb
Izvor: Lions Club Poreč
Lions Club Poreč priprema se za tradicionalnu izložbu mladih umjetnika koji su sudjelovali na likovnom natječaju. Otvorenje izložbe zakazano je za utorak, 19. ožujka u 18 sati, a bit će održano u Galeriji Galija u Poreču (Trg Joakima Rakovca 22). Predsjednik Lions Cluba Poreč, Slavoljub Katančević, učenicima će dodijeliti nagrade i zahvalnice. Učenici Umjetničke škole Poreč svojim glazbenim nastupom, uključujući Davida Pršurića i Adriana Dekovića na harmonici, doprinijet će svečanosti otvaranja izložbe.
Izložba će biti otvorena do petka, 22. ožujka, svakodnevno od 11 do 18 sati. Online izložba svih pristiglih radova bit će dostupna na Facebook i web stranici Lions Cluba Poreč.

Dan otvorenih vrata

Uz to, Lionsi su pripremili i poseban program tijekom trajanja izložbe. U četvrtak, 21. ožujka u 18 sati bit će održano predavanje o Lionsima, njihovim ciljevima i djelovanju u lokalnoj i međunarodnoj sredini, koje će održati tajnik Distrikta Hrvatske i dugogodišnji član LC Poreč, Zlatko Janković-Miloš.
Nakon toga, slijedi predavanje o sommelierstvu uz degustaciju vina, koje će voditi Filip Rossi, najmlađi član poznate istarske vinarske obitelji.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti