U umaškom hotelu Sol Garden Istra održana završna proslava za predškolce

Istra
14.05.2018 14:20
D. Požarić
1
1
Djeca predškolskog uzrasta iz dječjih vrtića u Umagu posjetili su hotel Sol Garden Istra, gdje su imali svoj završni veliki gala party kojim se polako opraštaju od vrtića i pripremaju za školu. U hotelu je za njih pripremljen domjenak te pregršt igre i zabave s animacijskim timom Plave lagune.
Mališani su tako posjetili Istarsko selo u hotelu Sol Garden Istra te na poklon dobili bojanku „Tko je tko u hotelu?“, koja za cilj ima upoznati najmlađe s turističko-ugostiteljskim zanimanjima. Svi ti mališani već su imali prilike posjetiti hotele tvrtke i upoznati se s radom na recepciji, sobaricama, kućnim majstorima itd., a kuhar ih je posjetio u dječjem vrtiću i pomogao u pripremi jednostavnih jela.
-Ponosni smo na suradnju s umaškim dječjim vrtićima, posebno jer nam je jako važna izgradnja kvalitetnog odnosa već od malih nogu. Želimo čvrsto biti prisutni u zajednici u kojoj poslujemo. U vremenu u kojem živimo, bitno je da istaknemo da je bavljenje turizmom i ugostiteljstvom izrazito vrijedno i važno zanimanje, a uz trud i rad na sebi, može biti i jako atraktivno, ističu iz Plave lagune. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti