U Sv. Lovreču u nedjelju otvaranje izložbe podvodnih fotografija i proslava rođendana KAF-a

Lokalno
23.05.2018 10:41
D. Požarić
1
1
KAF iz Sv. Lovreča u čast svojoj desetoj obljetnici rada u nedjelju, 27. svibnja, u 20 sati u Galeriji placa otvara izložbu podvodnih fotografija dvojice odličnih autora - Dušana Grpca i Roberta Gergete.
Potonji je i vrhunski ronilac, instruktor i dobitnik značajnih priznanja i titula u kategoriji podvodne fotografije. Prvak i viceprvak je na državnoj razini u nekoliko kategorija podvodne fotografske tehnike, dok je Dušan Grbac već iskusni, kreativni autor u mnogim žanrovima.
I na ovoj izložbi pod nazivom „Ni na nebu, ni na zemlji“ dat će svoj doprinos, a vrijedi spomenuti kako je Dušan također vrlo uspješan i nagrađivan fotografski autor kroz duži niz godina, te vrlo aktivan u edukaciji novih naraštaja u klubu.
Svaki će svoje radove predstaviti na jednom katu galerije i time svim posjetiteljima dati mogućnost uvida u različitost u pristupu i senzibilitetu zapravo iste vrste fotografske kategorije.
Domaćini, KAF-ovci, slaveći svoj rođendan počastit će sve prisutne i zahvaliti svima koji su dali svoj doprinos u realizaciji ovog, ali i drugih projekata. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti