U subotu u Kašteliru romantična večer uz vino i duet Vanna-Bruno Krajcar

Mozaik
19.07.2018 18:33
D. Požarić
Bruno Krajcar nastupit će u subotu  u Kašteliru sa Vannom
Bruno Krajcar nastupit će u subotu u Kašteliru sa Vannom
Enio Jugovac, Romina Sinosich i Bruno Krajcar na konferenciji za novinare u vijećnici Općine Kaštelir-Labinci
Enio Jugovac, Romina Sinosich i Bruno Krajcar na konferenciji za novinare u vijećnici Općine Kaštelir-Labinci
„Romance and wine in Kaštelir” naziv je cjelovečernjeg koncerta kojeg će poznata zagrebačka pop pjevačica Vanna i istarski glazbenik Bruno Krajcar održati u subotu, 21. srpnja u parku iza mjesne crkve u Kašteliru. Bit će to prvi zajednički nastup ovo dvoje umjetnika, a sve u sklopu projekta Turističke zajednice i Općine Kaštelir-Labinci kojeg su jučer novinarima uz samog Krajcara predstavili općinski načelnik Enio Jugovac i vanjska suradnica TZ-a dr. sc. Romina Sinosich.
-Otkad je na Općinskom vijeću donesen zaključak da angažmiramo vanjskog suradnika TZ Kaštelir-Labinci, krenuli smo obogaćivati turističku ponudu naše sredine, prvenstveno vođeni sve većim brojem gostiju na našem području, rekao je načelnik Jugovac, pojasnivši kako je uz pozitivni trend dolazaka gostiju i izgradnju novih objekata namijenjenih turizmu, potrebno obogatiti i sadržaje, i to ne samo za turiste, već i za domaće stanovništvo. U planu je da manifestacija postane tradicionalna i da središte Kaštelira dobije novu funkciju.
Bruno Krajcar u svom je ležernom stilu zahvalio na pozivu i ukazanom mu povjerenju da otvori novu manifestaciju u, kako je rekao, predivnom kaštelirskom kraju. -Vanna i ja do sad nismo zajedno nastupali osim na otvaranju prošlogodišnjeg Pula Film Festivala kad smo zajedno izveli himne. Bit će nam to, dakle, prvi put da doista dijelimo pozornicu na koncertu, rekao je Krajcar izrazivši veselje zbog druženja s Vannom i uvjerenje da će im kaštelirska publika biti inspiracija za nepretenciozno druženje s glazbom i vinom u intimnom ugođaju parka iza crkve.
-I Vanna je u duši romantična, a znam i da voli popiti mižol dobrega vina, pa sam siguran da smo se oko toga dobro našli, nasmijao se Bruno Krajcar najavivši i neka mala iznenađenja po pitanju gostiju, ali to će, kaže, doznati samo oni koji dođu na koncert.
Na repertoaru prvog „Romance and wine in Kaštelir” koncerta bit će poznate, manje poznate i sasvim nepoznate pjesme, a Krajcar i Vanna će ih izvesti u obliku u kojem su nastale: pune emocija u tekstu i glazbi, na umjetničkoj razini i uz minimalnu instrumentalnu pratnju. Bit će tu starih balada, ali i novijih pjesama, među kojima i one koje je Krajcar pisao za legendarnog Olivera Dragojevića, kao i nekoliko nikad javno izvedenih.
Koncert će početi u 21 sat, a svojim će ga proizvodima začiniti lokalni vinari Legović, Cossetto i Kocijančić te proizvođač rakije Špehar. U slučaju kiše, koncert će biti odgođen. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti