U subotu na Radiju Rojc tribina o nenasilju, diskriminaciji, pandemiji i potresima

Kultura
22.01.2021 13:15
1
1
U subotu, 23. siječnja u 17 sati na programu pulskog Radija Rojc održat će se tribina Potresi, korona i naši odgovori kulturi naselja | Politike nenasilja, vjera i solidarnost .
Autor i voditelj tribine je Goran Božičević , suradnik Radija Rojc iz Buja, a na tribini će sudjelovati Ana i Otto Raffai , mirovnjaci i teolozi iz Sesvetske Selnice i voditelji udruge Regionalna adresa za nenasilno djelovanje, Sonja Kersten , medijatorica i mirovna edukatorica iz Osijeka, Julijana MladenovskaTešija , filozofkinja i predavačica na Visokom evanđeoskom teološkom učilištu u Osijeku te Katarina Kruhonja, liječnica i mirovnjakinja iz Osijeka.
Sudionici će razgovarati o političkoj kulturi u kojoj živimo, o odgovornosti pojedinca, nenasilju, poštivanju različitosti te o situaciji oko pandemije i nedavnih potresa u Središnjoj Hrvatskoj dok će slušateljima postavljanje pitanja biti omogućeno putem Facebook stranice Radija .
Program je realiziran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklade Kultura nova i Grada Pule. (sj)
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti