U srijedu u kazalištu Poreč gostuje predstava "Ništa im neće bit'"

Kultura
16.02.2024 12:36
kb
Izvor: POUP
U srijedu, 21. veljače u 20 sati u kazalištu Poreč imamo priliku pogledati toplu i zabavnu komediju Ništa im neće bit' kazališta Moruzgva, u izvedbi dvaju poznatih hrvatskih kazališnih, televizijskih i filmskih glumaca, Ecije Ojdanić i Frane Maškovića. Kao najava nadolazećeg 17. izdanja Zlatnog zuba, omiljenog porečkog kazališnog festivala komedije i smijeha, ova će predstava zasigurno dobro nasmijati i razgaliti srca široke publike.
Ulaznice za predstavu Ništa im neće bit' i cjelokupni program Zlatnog zuba dostupne su na rezervacije-poup.hr i na blagajni Pučkog otvorenog učilišta Poreč radnim danom od 7 do 11 sati i uz prethodni poziv na 052/887-218, te jedan sat prije početka predstave.

Komedija Ništa im neće bit' donosi priču o praznom gnijezdu, kući iz koje su otišla djeca koja to više nisu, a roditelji se odjednom nalaze sami, jedno pred drugim, prije nego jedno do drugog. Nada, supruga i majka, i dalje snažno osjeća djecu, prvenstveno intenzivnom brigom. Ponekad ta briga prelazi u paniku, ponekad u patetiku, a najčešće u smiješne pokušaje kontrole. Dragan, suprug i otac, potpuno drugačije doživljava praznu kuću, vidjevši u tome mogućnost konačno se posvetiti sebi, supruzi te svim stvarima i hobijima koje je odlagao. Uviđajući jedno kod drugog drugačiji doživljaj, međusobno se optužuju i suštinski ne razumiju. Novonastali nesklad pokušat će u niski smiješnih i tužnih situacija prevladati i dovesti sebe u neki novi supružnički balans, otpuštajući polako djecu da žive svoje ispunjene i samostalne živote.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti