U sportskom dijelu braniteljskog memorijala u Funtani pobijedili zagrebački padobranci

Lokalno
24.03.2009 00:00
D. Požarić
FUNTANA/VRSAR - Veseljka Klobučarić-Pirc iz Zrakoplovnog centra »Croatia« pobjednica je nedjeljnog natjecanja u skoku padobranom na cilj, održanog na vrsarskom aerodromu Crljenka kao nastavak memorijala upriličenog dan ranije u Funtani. Drugoplasirane su Helena Janson iz Avio-kluba »Osijek« i Petra Džidora iz AK »Zagreb«. Treća je Jadranka Marković iz AK »Osijek«.
U muškoj konkurenciji najbolji je bio Damir Sladetić iz AK »Zagreb«, drugi je Dajan Ečimović iz AK »Osijek«, a treći Antun John iz ZC »Croatia«. Avio-klub Zagreb trijumfirao je u ekipnom poretku, ispred AK »Osijek« i ZC »Croatia«.
Ostatak sportskih natjecanja održan je na Perilima u Funtani. U malom nogometu trijumfirala je ekipa vrsarskog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, domaćin subotnjih i nedjeljnih druženja. Malonogometna ekipa porečkog ogranka UHDDR-a je bila druga, a labinskog treća.
Kadetkinje Odbojkaškog kluba »Funtana« u finalu su svladale kadetsku ekipu »Poreča«. Porečka ekipa djevojčica zauzela je treće mjesto.
U nadmetanju boćarskih parova pobijedili su Sošić i Legović iz porečkog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (UDVDR), ispred Sučića i Liovića iz vrsarskog UHDDR-a i trećeplasiranih Lakovića i Marinovića, mještana Funtane.
M. D.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti