U školi `Manero` potpisan ugovor

Lokalno
06.02.2004 00:00
Izvor: I.Grgat
D. Požarić
1
1
U srednjoj školi "Manero" u Višnjanu potpisan je ugovor utemeljenja Međunarodnog centra prevencije ovisnosti, nakon čega je održan i okrugli stol o stanju i perspektivama prevencije ovisnosti u Republici Hrvatskoj.

Ugovor o utemeljenju potpisali su ravnatelj škole Robin. B. Paulović i izvršni direktor Hrvatskog futurološkog društva profesor Marko Mušanović.
2
R.B. Paulović i prof. Mušanović
Kako je naglašeno, Višnjan će uskoro postati mjesto okupljanja eminentnih stručnjaka iz cijeloga svijeta, a glavni je cilj razmjena ideja, edukacija međunarodnog karaktera za stručnjake, dužnosnike i volontere.

Mušanović, inače vrsni stručnjak i predstojnik Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Rijeci, posebno je istaknuo da je ideju modularnog programa, ali i iniciranje samoga centra pokrenuo magistar Joško Birbir iz Ministrastva unutrašnjih poslova Policijske uprave Rijeka.

Nakon potpisivanja sporazuma, na okruglome stolu je prisustvovalo 40-tak stručnjaka iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a glavni je dio razgovora vodio k cilju da se što bolje spozna kako i na koji se način boriti protiv ovisnosti.
[slika1]

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti