U Puli u petak deseti Forum obiteljskog smještaja Istarske županije

Istra
23.10.2023 11:17
kb
Ilustracija
Ilustracija
Izvor: Pixabay
HGK – Županijska komora Pula i Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula, pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu u Istarskoj županiji pozivaju na besplatnu edukaciju na 10. Forum obiteljskog smještaja Istarske županije. Bit će održan u petak, 27. listopada u 12 sati u Puli (kino Valli).
Cilj je Foruma pružanje aktualnih informacija za pomoć u pripremi turističke sezone. Sudionici Foruma dobit će uvid u trendove na turističkom tržištu, novitete u ponudi i potražnji. Ujedno, imat će priliku za suradnju i razmjenu iskustava s drugim pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu. 
Teme ovogodišnjeg Foruma su:
  • Obiteljski smještaj u unutrašnjoj Istri – kako je sve počelo i gdje je mjera
  • Informacije i novosti za pružatelje smještaja u domaćinstvu
  • Kako će umjetna inteligencija uzdrmati ustaljene navike u turizmu
  • Platforma TO DO IN ISTRIA 
  • Okrugli stol – Kulturne i sportske manifestacije
  • Projekt ACCESS – smještaji kapaciteti za osobe s invaliditetom ili slabijom pokretljivošću.
Na izložbenom prostoru u sklopu Foruma bit će predstavljeni poslovni subjekti koje obavljaju usluge pustolovnog turizma. Sudionici Foruma mogu sudjelovati i na tematskoj turi Žive slike Austro-ugarske Pule.
Pružatelji usluga smještaja zainteresirani za sudjelovanje na Forumu mogu se javiti HGK – Županijskoj komori Pula ili putem web stranice HGK .
Deseti Forum obiteljskog smještaja Istarske županije organizira se u sklopu projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma. 

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti