U PU Istarskoj jučer predstavljena Prometna učilica na webu

Mozaik
12.03.2009 00:00
D. Požarić
Policijski službenik Josip Lukić iz odjela za sigurnost prometa na cestama je jučer na redovnoj tiskovnoj konferenciji u PU Istarskoj javnosti prezentirao Prometnu učilicu.
Radi se o web aplikaciji koja je izrađena sredstvima Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, u sklopu provođenja promidžbenih aktivnosti, sa ciljem da školskoj djeci omogući upoznavanje s osnovama prometne kulture, prometnih propisa i poželjnog ponašanja u prometu.
Prilagođena je uzrastu djece od prvog do osmog razreda osnovne škole, te obrađuje dvije tematske cjeline – kretanje pješaka u prometu i vožnju bicikla, kako kroz poučne sadržaje, tako i kroz pitanja za provjeru znanja.
Kako bi svoje znanje moglo provjeriti što više školske djece iz svih krajeva naše zemlje, „Učilica" je dostupna putem najkorištenijeg medija populacije mladih – Interneta. „Prometna učilica“, u sklopu „Školske učilice“ može se pronaći na adresi http://prometnaucilica.skole.hr a korisnički podaci, korisničko ime i lozinka za pristup Prometnoj učilici, dobit će se u školi.
Više informacija ovdje
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti