U prodaji najjeftinije ulaznice za 21. Motovun Film Festival

Istra
13.06.2018 17:26
D. Požarić
1
1
Iz godine u godinu svijet se nezaustavljivo mijenja, što nikako nije slučaj s Motovun Film Festivalom koji ostaje dosljedan u nakani osiguravanja senzacionalno jeftinih kino karata za svoju publiku. Paket Sve po 15 kuna nudi vlasništvo nad 10 ulaznica s kojima jedna osoba može ući na deset različitih projekcija po vlastitom izboru. Akcija vrijedi do 10. srpnja ili do isteka zaliha. Gdje se još za 150 kuna mogu gledati recentni nezavisni naslovi i to u neprocjenjivom srednjovjekovnom ambijentu? Nigdje osim u Motovunu! Zato valja odmah osigurati svoje mjesto pred platnom putem servisa Ulaznice.hr .
Nakon 10. srpnja u prodaji je Veliki paket od 10 ulaznica za 300 kuna samo za projekcije na motovunskom glavnom trgu ili Mali paket od pet ulaznica za 175 kuna za filmove u 21 sat. Za one najaktivnije početkom dana pripremljen je Jutarnji paket, tj. ulaznice za 10 projekcija u kinu Bauer u vremenu od 10 do 12 sati. Osim što se kupovinom bilo kojeg od paketa iskazuje ljubav prema vlastitom džepu, ostvaruje se i mogućnost besplatnog kampiranja podno Brda filmova za vrijeme festivala.
Organizator je mislio i na one koji će teško potegnuti do Motovuna ili se jednostavno žele zagrijati za festival. Pa je tako i ove godine pripremio četiri skrivene projekcije kultnih filmova na tajnim lokacijama u Zagrebu. Projekcije su besplatne, a za sudjelovanje potrebno je prijaviti se na newsletter MFF-a na adresi skrivene.motovunfilmfestival.com .
Požurite, jer prvi je film Kineska četvrt na rasporedu već u nedjelju, 17. lipnja. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti